uit de kast komen gelogen over leeftijd Superheldin dagboek gelezen porno kijken

Talk: ‘Ik heb gelogen over mijn leeftijd’

‘I know, niet zo netjes van mij, maar ik heb dus gezegd dat ik ouder ben dan dat ik ben. We schelen niet veel, maar toch…’

Ik zei dat ik ouder was dan dat ik ben…

Ik heb een vraagje: hoe moet ik een jongen zeggen dat ik heb gelogen over mijn leeftijd? Ik heb gezegd dat ik 16 ben, maar ik ben 14. Hij is zelf 15. We vinden elkaar wel leuk en we hebben ook plannen om elkaar te ontmoeten, maar nou weet ik dus niet hoe ik hem moet zeggen dat ik 14 ben. Ik wil hem niet teleurstellen of zo. Ik heb het gezegd omdat ik altijd op oudere jongens val en meestal is het gelijk over als ze horen dat ik 14 ben. Dan laten ze niks meer van zich horen.

Domenique.

Eerlijkheid duurt het langst: ook als het over leeftijd gaat.

Vertel hem dus gewoon dat je niet helemaal eerlijk was toen je je leeftijd zei. Het is niet zo slim dat je gelogen hebt over je leeftijd, maar als hij je echt leuk vindt, dan vergeeft hij je dit leugentje wel. Zeker als je hem vertelt dat je zó verliefd op hem bent… Natuurlijk kan het ook zijn dat hij alsnog op je afknapt. En dat hoeft dan niet eens iets met je leeftijd te maken te hebben, want het verschil tussen 14 en 16 is nou ook weer niet zo groot dat het een probleem zou kunnen zijn. Maar misschien houdt hij wel helemaal niet van mensen die niet eerlijk zijn. De volgende keer dus maar niet meer liegen, girl.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij weleens gelogen over je leeftijd?

Gerelateerde artikelen