Onlangs was ik een paar dagen op een muziekfestival. Ik zag daar een ontzettend leuke jongen, maar ik durfde niets tegen hem te zeggen, hoewel ik daar veel gelegenheid voor heb gehad.

Ik bleef ’s avonds de hele tijd aan hem denken en moest zelfs huilen. Ik heb echt een paar dagen de tijd gehad om iets te ondernemen, maar ik heb helemaal niks gedaan; ik weet nog niet eens zijn naam. Nu ben ik zo kwaad op mezelf; ik ben gewoon te verlegen. Nu is mijn vraag: ik ken iemand die aan zijn e-mailadres kan komen, maar moet ik dat wel doen? Misschien gaat hij dat ontzettend stom vinden.
Een verdrietig en onzeker meisje

Zoals jij jezelf nu heel erg stom vindt dat je niets tegen hem hebt gezegd tijdens dat festival, zo zul je jezelf achteraf heel stom vinden als je nu niet gebruik maakt van het feit dat je aan zijn e-mailadres kunt komen. Dan zul je je misschien altijd blijven afvragen wat er zou zijn gebeurd als je hem wel een mail had gestuurd. Nu loop je het risico dat hij je stom vindt, maar ook de kans dat hij misschien wel dezelfde gevoelens heeft… Neem het risico en stuur hem een e-mail. Nee heb je, ja kun je krijgen!

Lees ook: Flirten als een pro in 10 stappen