Een tijdje geleden vierde ik mijn verjaardag. Samen met nog 9 andere vriendinnen sliepen we in de woonkamer. Rond 12 uur was de film die we aan het kijken waren, afgelopen.

Ik stond op en keek even door het raam. Opeens zag ik iets door de tuin lopen. Ik zei dat tegen mijn vriendinnen, maar ze lachten me alleen maar uit. Een vriendin ging laten zien dat er niks was, dus ging ze de deur open doen. Plots zag ik een naakte man voor de deur die zich aan het rukken was. We gilden zo hard we konden en renden naar boven. Het is inmiddels al een paar weken geleden, maar ik durf nu niet meer alleen over straat in het donker. Ik heb er veel last van, maar durf het tegen niemand te zeggen. – Anoniem

Eigenlijk hadden jullie meteen de politie moeten bellen, dan hadden zij de man op heterdaad kunnen betrappen. Maar het is nooit te laat om aangifte te doen. Als hij dit bij jullie heeft gedaan, is de kans groot dat hij het nog eens doet. Bij jullie, of bij iemand anders. Als iedereen aangifte doet, is de kans dat hij opgepakt wordt veel groter. Het is echt belangrijk dat dergelijke types worden gestopt. Ga dus gewoon alsnog naar de politie.