Ik ben bang dat ik een soa heb. Ik sta nu denk ik ongeveer een maand droog. Dat wil zeggen dat ik een maand geen seks heb gehad. Ik ben nu in totaal met tien jongens naar bed geweest. Met de meeste van hen heb ik veilig gevreeΓ«n.

Sinds twee weken heb ik heel erg last van afscheiding, echt dik, wit slijm dat erg stinkt. Nu ben ik heel erg bang dat ik een soa heb. Is dat mogelijk. Zo ja, wat moet ik dan doen? Ik durf het mijn ouders niet te vertellen. Ik zit hier heel erg mee.

Met tien jongens seks gehad en met de meeste veilig? Je hebt het dus niet altijd veilig gedaan… Dan bestaat er altijd een kans dat je een soa hebt opgelopen. Of dat ook echt het geval is, daar kan alleen een soa-test definitief zekerheid over geven. Je kunt daarvoor altijd bij je huisarts terecht. Die heeft een geheimhoudingsplicht en mag dus niets tegen je ouders zeggen. Je kunt ook terecht bij de GGD bij jou in de buurt of een van de speciale klinieken in Nederland. Op de websites sense.info en soaaids.nl vind je meer informatie over adressen in jouw woonplaats. Doe het nou maar, zo’n soa-test. Dan weet je zeker of er wel of niet iets is misgegaan.Β 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: