Jij hebt een superleuke boy ontmoet en je hebt nu al een tijdje een oogje op hem. Je ziet het al helemaal voor je; samen hand-in-hand lopen over het strand en leuke dingen doen. Maar dan kom je erachter dat hij al een vriendin heeft… In één keer vallen al jouw dromen in het water. Hier lees je alle tips om hem zo snel mogelijk te vergeten.

Delete
Je probeert je crush te vergeten, maar toch blijf je iedere keer kijken of hij online is geweest op WhatsApp. Misschien is het handig om hem op je telefoon te blokkeren en hem van Facebook te verwijderen. Zo kom je tenminste geen knuffelige foto’s van hem en zijn vriendin tegen. Vind je dit te heavy en wil je wel friends op Facebook met hem blijven? Stel dan in dat zijn berichten niet meer op jouw timeline komen.

Boys
Cheer up! Er zijn zoveel leuke boys op deze wereld dus grijp je kans. Blijf niet in je eentje thuis maar ga eropuit. Hoe meer dingen je doet, hoe groter de kans is dat je een andere superleuke boy tegenkomt.

Vriendinnen
Je vriendinnen staan altijd voor je klaar dus ook als jij liefdesverdriet hebt. Ga leuke dingen doen zoals naar de bios of houd met z’n allen een high tea middag! Zeker weten dat jij je crush vergeet.

School, sport, werk
Richt je op andere dingen zoals school, sporten of werken. Steek al je tijd en energie in de komende toetsweek. Of leef je lekker uit in de sportschool. Zo ben je lekker bezig en kom je ook in contact met heel veel nieuwe mensen. Superleuk!