Je bent helemaal gek op je vriendje en het liefst ben je 24/7 bij hem. Dan is het even balen als hij met zijn friends op vakantie gaat en je hem dus een paar weken niet ziet. Hoe ga je deze vakantie overleven? Simpel, met wat tips van ons!

Girl stuff
Je boyfriend is er even niet, maar je hebt altijd nog je friends! Organiseer een meidenavond met je favo films, snacks en misschien zelfs een sleepover. Als je genoeg fun hebt met je BFF’s blijft er minder tijd over om aan je vriendje te denken en is die tijd zonder hem zo voorbij!

Internet
Dat je vriendje in een ander land zit, betekent nog niet dat jullie elkaar helemaal niet kunnen spreken! Hij heeft daar vast wel ergens wi-fi, dan kunnen jullie af en toe Skypen en Whatsappen. Zit er veel tijdsverschil tussen Nederland en zijn vakantiebestemming? Dan hebben jullie altijd nog Facebook en e-mail! Ga er eens goed voor zitten en schrijf hem een lange, lieve e-mail. Dan heeft hij ook iets om te lezen van jou, want wedden dat hij jou net zo erg mist?!

Jaloers?
Je vindt het misschien een beetje eng dat je vriendje niet bij jou is, maar wel allemaal andere meiden kan tegenkomen. Dat is natuurlijk ook best scary! Maar in Nederland komt hij ook andere meiden tegen en hij heeft toch voor jou gekozen! Logisch, want jij bent gewoon de aller-leukste meid op aarde!

Get a job
Nu je vriendje er even niet is, heb jij meer tijd over voor een zomerbaantje! Zo kun je lekker geld verdienen en ben je met andere dingen bezig, waardoor je hem niet zo hoeft te missen, handig!