Ik had een heel lief vriendje. We hadden bijna een jaar en we stonden samen heel sterk, maar ik ging twee weken op vakantie en daar was iets gebeurd dat behoorlijk erg was.

Ik wou er met niemand over praten en wou gewoon een tijdje alleen zijn, zonder gezeur. Natuurlijk wist ik dat hij er voor me zo zijn, maar het was te heftig om er met iemand over te praten! Daarom heb ik het uitgemaakt, wat achteraf geen goed idee was. Hij heeft daarna nog heel veel voor me gevochten en wou me heel graag terug. Op dat moment wou ik het niet. Na drie maanden heb ik spijt en wil ik hem terug, maar het is te laat en hij wil niet meer. Natuurlijk houdt hij nog van me als vriend, maar meer ook niet. Maar ik mis hem heel erg en vind het moeilijk als ik hem zie of spreek, maar ik kan hem moeilijk ontlopen! Please weten jullie hoe ik dit kan oplossen? Ik zit er namelijk heel erg mee en ik weet niet of ik hem het moet vertellen wat er die vakantie is gebeurd! Een hopeloos meisje met een groot schuldgevoel

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Je hebt iets voor hem verzwegen en je hebt het bovendien uitgemaakt. Dat heeft hem blijkbaar veel verdriet gedaan. Nu heeft hij die periode afgesloten en kom jij met de boodschap dat je toch wel verliefd op hem bent. Logisch dat hij daar niet meteen open voor staat. Als je écht van hem houdt, als je hem écht terug wilt, dan zul je zijn vertrouwen terug moeten krijgen. Hij heeft het recht om te weten waarom je het hebt uitgemaakt en als dat betekent dat je moet vertellen wat er in de vakantie is gebeurd, dan zul je dat moeten doen. Als je écht zoveel van hem houdt, kan het niet zo erg zijn dat je het hem niet kunt vertellen.