Ik ben al heel lang gek op een jongen. Hij weet dat, maar hij heeft tegen mij gezegd dat hij al een vriendin heeft. Daarna heb ik nachten niet geslapen.

Nu probeer ik hem uit mijn hoofd te zetten, maar dat lukt niet. Ik snap het niet want ondertussen vraag hij wel allerlei dingen over mij aan mijn vriendinnen. En dan zegt ie dat ze dat niet tegen mij mogen zeggen. Hij vraagt ook heel vaak waarom ik er niet ben of zo. Wat moet ik nou doen? Moet ik geloven dat hij echt een vriendin heeft en hem vergeten? Ik probeer hem te ontwijken, maar ik zie hem elke dag. Anoniem

Niemand kan in het hoofd van die jongen kijken en zijn gedachten raden, maar het lijkt er toch wel erg op dat hij zich behoorlijk gevleid voelt door jouw verliefdheid. Je kunt hem geloven als hij zegt dat hij een vriendin heeft. Waarom zou hij daar over liegen? Maar ondertussen vindt hij jou blijkbaar ook erg leuk. Het is voor hem gemakkelijk om te weten dat er nog een leuk meisje op het reservebankje zit, voor het geval hij op een gegeven moment weer single is. Wil jij dat eigenlijk wel? Geduldig zitten afwachten tot hij ooit eens toehapt… Laat hem vooral merken dat je niet op hem zit te wachten. Maak plezier en flirt met andere jongens zodat hij kan zien dat hij niet de enige is. Misschien hapt hij dan alsnog toe en misschien kom je zelfs wel een andere leuke jongen tegen.