Ik heb op internet een leuke jongen leren kennen. We hebben meer dan een jaar regelmatig gechat en elkaar veel sms-jes gestuurd. Een paar weken geleden zouden we elkaar eindelijk ontmoeten. Hij zou naar mij toekomen.

Ik zou hem ophalen van het station, maar… hij kwam niet. Ik heb geprobeerd om hem te bellen en te sms-en, maar hij reageerde niet. Toen ik thuiskwam heb ik hem wel honderd mailtjes gestuurd, maar ik kreeg geen antwoord. Pas een maand later stuurde hij een berichtje dat hij geen zin meer had om met me te chatten en dat ik hem met rust moest laten. Ik voel me heel erg in de steek gelaten. Ik dacht dat hij leuk was en droomde er van hem een keer te ontmoeten, en nu laat hij me zomaar zitten. Wat moet ik nou doen? Anoniem

Sommige jongens zijn het niet waard om een traan over te laten en dit is er één van. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Al die tijd heb je op die afspraak gewacht en er over zitten fantaseren, en dan komt hij niet opdagen! Dat is ongelooflijk gemeen van hem. Waarschijnlijk is die jongen in die tijd gewoon lekker doorgegaan met zijn leventje. Hij heeft niet in de gaten gehad dat jij wΓ©l heel veel met hem bezig was. Het is echt laf van hem om niet meteen te zeggen dat hij eigenlijk geen zin had om naar je toe te komen. En als hij wel een goed excuus had, had hij je dat ook even netjes kunnen laten weten. Wat een ontzettende l*l. Probeer hem zo gauw mogelijk uit je hoofd te zetten. Enne… kijk eens om je heen. Er lopen vast wel leuke jongens rond op wie je niet zo lang hoeft te wachten!