Ik ben een meisje van 15 jaar en heb een vriend van 23. Hij is heel lief voor mij en heeft een geweldig leuk karakter, maar er is één probleem: ik vind hem best lelijk.

Ik weet dat ik niet op de buitenkant moet letten, maar ik zou echt niet met hem over straat durven! Hij woont heel ver weg, dus ik zie hem weinig. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen.Een Stiertje

Als je verliefd bent, dan zie je toch alleen maar de mooie dingen? En wat is lelijk? Het is wel heel erg om te zeggen dat je niet naast iemand over straat zou durven lopen. Blijkbaar ben je dus niet zo heel erg verliefd… Of toch wel? Zet gewoon lekker die roze bril op en kijk eens goed naar alle dingen die wél mooi zijn aan hem. Trek je niets aan van wat anderen over hem zouden kunnen zeggen of denken. Hij is de liefste en de leukste voor jou, uiterlijk mag dan geen rol spelen. De verpakking kan nog zo mooi zijn, het gaat om wat erin zit! Mocht het nou toch een probleem voor je blijven, dan zou je eens kunnen kijken of je hem niet wat mooier kunt maken. Een nieuw kapsel en/of nieuwe kleren en hij ziet er meteen heel anders uit.