break-up over ex heen komen quiz single leuk vind verliefd jongen Ruzie clingy zwanger klasgenootje vriendin

Talk: ‘Hij kan niet kiezen tussen mij en zijn vriendin’

Ongeveer anderhalf jaar geleden werd ik lid van een site waarop je allemaal mensen kunt ontmoeten. Ik had een berichtje gezet bij een jongen die er erg aantrekkelijk uitzag. Hij had een vriendin, maar kreeg ook wat met mij…

Ik heb gezoend met iemand, maar hij heeft een vriendin

Ongeveer anderhalf jaar geleden werd ik lid van een site waarop je allemaal mensen kunt ontmoeten. Ik had een berichtje gezet bij een jongen die er erg aantrekkelijk uitzag. Hij had een vriendin, maar kreeg ook wat met mij. We hebben elkaar ook gezien en we hebben ook gezoend.

Ik weet niet meer hoe, maar mijn moeder is daar achtergekomen en heeft hem gezegd dat hij een keuze moest maken. Hij koos voor zijn vriendin met wie hij al ruim twee jaar verkering heeft. De laatste tijd spreek ik hem heel vaak en is hij mijn beste vriend geworden. Ik heb zelf een nieuwe vriend, maar toch krijg ik weer gevoelens voor hem. Telkens als hij een berichtje stuurt, voel ik kriebels in mijn buik en ik denk vaak terug aan onze eerste ontmoeting en onze eerste zoen. Ik weet echt niet wat ik ermee aan moet. Vooral omdat hij me laatst vertelde dat hij spijt had van zijn keuze. Hij zegt dat hij niet meer van zijn vriendin houdt. Wat moet ik nu doen?

Anoniem

Het wordt hoog tijd dat jullie twee alles eens op een rijtje gaan zetten

Jij hebt een nieuwe vriend, maar je voelt kriebels in je buik als je aan die andere jongen denkt. Hij houdt niet meer van zijn vriendin en zou het liefst (weer) met jou gaan. Behoorlijk ingewikkeld allemaal… En ook heel oneerlijk tegenover zijn vriendin en jouw vriend. Wat je moeder heeft gedaan, is zo gek nog niet: zeg hem dat hij nu definitief een keuze moet maken tussen zijn vriendin en jou. Zolang hij nog niet weet wat hij wil, mag hij geen contact met je zoeken. Anders blijft hij heen en weer schuiven. Ondertussen heb jij zelf ook even de tijd om rustig na te denken over met wie jij verder wilt. Want die keuze is immers nog veel belangrijker!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij wel eens zoiets meegemaakt?

Gerelateerde artikelen