Ik heb van de zomer met een superleuke jongen gehad. Tot ik erachter kwam dat hij leugens tegen mij had verteld. Over in welke klas hij zat en op welke school, en zelfs over hoelang hij op vakantie zou gaan en nog meer van die stomme leugentjes.

Ik was er behoorlijk verdrietig om en heb het uitgemaakt. Maar ik vind hem nog steeds superleuk en hij mij ook. Ik kan niet stoppen met aan hem te denken. Ik fiets ook heel vaak langs zijn huis om te kijken of hij thuis is en mijn vriendinnen hebben het ook steeds over hem. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Hebben jullie misschien tips? Anoniem1997

Natuurlijk is het niet leuk dat hij leugentjes heeft verteld. Maar misschien heeft hij het wel gedaan omdat hij dacht dat je hem anders niet leuk zou vinden. Hij heeft niet gelogen over heel ernstige dingen en je vindt hem nog steeds leuk. Blijkbaar heeft je vertrouwen in hem daar niet onder geleden. Vertel hem dat je het niet leuk vond dat hij tegen je heeft gelogen en geef hem een tweede kans. Als het opnieuw misgaat, kun je het altijd opnieuw uitmaken. Maar als het goed is, heeft hij zijn lesje geleerd en hoeft niets jullie tegen te houden om het weer leuk te krijgen samen.

Lees ook: GIRLZ Talk – Moet ik zeggen dat ik hem leuk vind?