In de rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seksstory. Lees snel verder voor de story van E.

Tampon issues

Let’s talk about seks

E. 16: ‘Een paar maanden geleden had ik seks met mijn vriendje. Ik was bijna niet meer ongesteld, maar ik had voor de zekerheid toch een tampon ingedaan. Die avond ging ik bij mijn boyfriend slapen en ik was helemaal vergeten dat ik nog een tampon in had. Tijdens de seks zei hij wel dat ‘ie iets voelde van binnen maar we zijn gewoon doorgegaan. Na de seks dacht ik opeens aan die tampon maar ik kon ‘m helemaal niet meer vinden. Ik voelde niets zitten en mijn vriend heeft ook nog geprobeerd te kijken maar hij kon de tampon ook niet vinden. Op naar de huisarts dus! Super awkward maar zij heeft ‘m er gelukkig uitgekregen. Thank God dat ik een vrouwelijke huisarts heb…’

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

[shoppable_snippet id=156d]

Lees ook:

Beeld 123RF