Mijn probleem is dat ik heel erg verliefd ben op een jongen. Alleen heeft hij gezegd dat hij mij niet leuk vindt en niks met me wil.

Toch kijkt hij steeds als ik hem zie superlief naar me, net alsof hij wél iets wil. Als ik hem dan mail en vraag waarom hij heel de tijd naar mij kijkt, dan zegt hij: ‘Je ziet spoken’. Terwijl mijn vriendin ook steeds zegt dat hij naar me kijkt. Wat kan ik nou het beste doen? Mag dit alsjeblieft in het blad, want ik weet niet meer wat ik moet doen. Wanhopig meisje

Je bent verliefd op hem. Daarom zie je alles wat hij zegt en doet door een roze bril. Je ziet niet de jongen die hij werkelijk is, maar jouw droomprins. En natuurlijk wil je graag dat jouw droomprins jou verliefd aankijkt. Jouw vriendinnen helpen je graag om die fantasie levend te houden. Want hoe zou jij het vinden om de droom van je vriendin aan diggelen te gooien? Toch is het tijd om met twee voeten op de grond te gaan staan. Deze boy is in de echte wereld gewoon niet geïnteresseerd in jou. Dat heeft hij duidelijk gezegd, en als je het hem opnieuw zou vragen, krijg je dezelfde boodschap. Je kunt hem er dus niet van beschuldigen dat hij niet eerlijk is tegen je. Wees daarom eerlijk tegen jezelf: het wordt niks tussen jou en die jongen.