Ik heb echt een probleempje. Ik ben verliefd op een hele leuke jongen, alleen weet ik niet zeker of hij mij ook leuk vindt. Waarschijnlijk niet. Hij wordt volgens mij eerder helemaal gek van mij, want ik fiets zo ongeveer vijf keer per dag langs.

Gisteren was hij echt heel boos. Ik en een vriendin reden langs en toen hoorden we heel hard: rot op alsjeblieft! Wij dachten: oeps! Later heb ik nog aan zijn broertjes gevraagd of hij het niet tegen hen had en hij had het dus echt tegen ons. Ik weet niet wat ik nu moet doen om het goed te maken want we praten nooit met elkaar, maar toch vind ik hem superleuk. Somegirl

De boodschap is duidelijk. Hij vindt het niet leuk dat je vijf keer per dag langs fietst en voortdurend op hem let. Dat zou jij ook niet leuk vinden. Op deze manier kan het nooit iets worden tussen jullie. Er zijn twee manieren om dat op te lossen. 1: Je laat hem met rust en hoopt dat hij je dan toch nog, ooit, leuk gaat vinden. 2: Je vertelt hem rechtstreeks dat je verliefd op hem bent en wacht dan zijn antwoord af. Houd er wel rekening mee dat de kans groot is dat hij niet verliefd is op jou. Maar langs zijn huis blijven fietsen, helpt in elk geval niet!