Natuurlijk vindt jouw vriendje je de meest fantastische girl op aarde. Maar hoe laat je zijn ouders zien dat jij een supertoffe meid bent? We geven je een paar tips.

Doe research
Begin eens met research te doen naar zijn ouders. Nee, dat betekent niet dat je ze moet gaan stalken op Facebook, maar een beetje rondvragen kan geen kwaad. Waar houden ze van, wat doen ze voor werk en wat zijn hun hobbies? Als je dat weet kun je een leuk gesprek met ze aanknopen.

Stel vragen
Zijn ouders zijn vast supernieuwsgierig naar jou en zullen je massa’s vragen gaan stellen. Maar probeer ook eens een paar vragen aan hen te stellen. Zo zien ze dat je interesse in ze hebt.

Wees jezelf
Je kunt tegen zijn ouders best iets beleefder zijn dan je normaal bent. Maar blijf wel jezelf! Doe je niet anders voor dan je bent. Als je nog heel lang bij deze boy blijft, betekent het ook dat je je nog heel lang anders moet voordoen tegen zijn ouders en dat wil je niet.

Bied je hulp aan
Blijf je eten bij je boyfriend? Of zie je dat zijn moeder wel erg veel theekopjes moet meenemen? Vraag of je ze ergens mee kunt helpen. Je kunt meelopen met een paar theekopjes of aanbieden om te helpen met afwassen bijvoorbeeld.

Niet te klef
Je bent gek op je boyfriend en wilt dat iedereen dat weet! Toch is het beter om niet de hele tijd te knuffelen en te zoenen waar zijn ouders bij zijn. Als jullie te klef zijn, laat je niet zo’n goede indruk achter.

Nette kleding?
Natuurlijk kun je zorgen dat je er leuk uitziet, maar je hoeft heus geen mantelpakje aan! Trek iets aan waarin jij je lekker voelt. Dan straal je ook meer zelfvertrouwen uit.