trio Porno, Two Penis Fuck One Pussy. Group Sex.

Talk: ‘Hoe moet een trio?’

‘Hai GIRLZ, ik heb advies nodig. Mijn vriend is heel leuk en we hebben al seks gehad. Nu wil hij ook dat zijn beste vriend mee doet. Hoe moet dat dan eigenlijk?!’

Hij wil opeens zijn beste vriend erbij hebben…

Ik heb al een paar maanden een heel lief en leuk vriendje en we hebben al seks gehad. Nu kwam mijn vriend er opeens mee dat hij een trio wil met zijn beste vriend erbij. Het lijkt me leuk en spannend, maar ik wil graag weten hoe je dit dan moet doen? Help me alsjeblieft!

Is het verstandig om aan een trio te beginnen? 

Jullie hebben een paar maanden verkering. Dan hebben jullie dus nog niet zo vaak seks gehad. En dan wil hij nu al een trio met een andere jongen erbij? Waarom wil hij jou zo graag ‘delen’ met zijn vriend? Als je aan zoiets begint, moet je echt zeker weten dat je je vriend en zijn vriend kunt vertrouwen. Dat je er zeker van kunt zijn dat ze jouw gevoelens en grenzen respecteren en niks doen wat jij niet wilt. Kun je dat echt als je je eigen vriendje nog maar een paar maanden kent? Hoe leuk en spannend het misschien klinkt, dit zijn spelletjes die ook minder leuk kunnen uitpakken. Wacht daar maar mee tot jullie veel langer verkering hebben en je zeker weet dat je hem door en door kunt vertrouwen. Als je dan nog steeds een trio wilt, kan het altijd nog. 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Getty Images, Igor_kell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij ooit een trio doen?

Gerelateerde artikelen