Ugh, je droomt al weken over jouw crush. Jullie zijn al op een aantal dates geweest en je kan niet wachten om hem te zoenen. Je bent alleen nogal verlegen. Tips nodig?

#1. Oogcontact
Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten is oogcontact dé key van het flirten! Doe er dan ook iets mee. Soms mag dat best wel een beetje ongemakkelijk zijn, dat is alleen maar leuk op dat soort momenten!

#2. Complimenten
Ieder meisje kan tegen hem zeggen dat hij er leuk uitziet, maar dan moeten ze dat wel menen! Laat hem merken dat jij het écht meent en dat je heel veel om hem geeft. Geeft dus geen hints, maar wees straight to the point!

#3. Aanrakingen
Ga tegen hem aanzitten of leg jouw hand op de zijne. Je kunt ook jouw hoofd op zijn schouder leggen, maar zorg er wel voor dat het niet heel random is. Je kunt ook met zijn haren spelen of zijn rug kriebelen.

#4. Knuffelen
Heb je net geknuffeld met jouw crush? Zorg er dan voor dat je niet teveel afstand neemt na de knuffel. Blijf een beetje in de buurt ‘hangen’. Zo zorg je voor een beetje spanning en wie weet zoent hij je dan wel!

#5. Tell him!
Heb jij het idee dat jouw hart uit je borstkas klopt en ben je supernerveus of verlegen? Tell him! Dan weet hij tenminste hoe jij je voelt en het is alles behalve awkward! Jij wordt er waarschijnlijk ook een stuk rustiger van.

Lees ook: 5 tekenen dat hij te verlegen is om te flirten

Beeld: 123RF