YES! Je crush en jij zijn eindelijk official! Of nou ja, bijna dan, want hij moet nog wel goedgekeurd worden door je ouders. Hoe zorg je ervoor dat dat goed verloopt? Check hier wat tips!

#1. Geheim
Weten je ouders al dat je een vriendje hebt? Of is hij nog jouw little secret? Vertel je ouders eerst over hem, voordat je hem mee naar je huis neemt. Zo kunnen ze vast wennen aan het idee van jou met een vriendje.

#2. Irritante broertjes
Heb je een klein broertje dat het leuk vindt om β€˜grappige’ jokes te maken? Zorg dat hij niet thuis is als je jouw lover voorstelt aan je ouders, zo ben je een stuk relaxter.

#3. Eten
Vaak nodigen je ouders je vriendje uit om mee te eten. Twijfel niet en zeg gewoon dat het je leuk lijkt. Probeer zo normaal mogelijk een gesprek te voeren; er zullen echt wel een paar awkward stiltes vallen, maar dat is helemaal niet erg!

#4. Awkward onderwerpen
Wanneer je een vriendje hebt, is het de β€˜taak’ van je ouders om jouw seksuele voorlichting te geven. Zorg ervoor dat dit niet gebeurt als je vriend er bij zit. Superawkward als je moeder over condooms begint tijdens de spaghetti.

#5. Kleding
Houdt je vriend van trainingspakken, terwijl jouw pa altijd strak in het pak loopt? Zorg er dan voor dat je boyfriend zich iets chiquer kleedt als hij je parents gaat ontmoeten. Hij hoeft heus niet in pak, maar een mooie jeans met een leuk T-shirt is wel aan te raden!

Lees ook: Pimp je fiets