Je bent hopeloos verliefd op die leuke boy in je klas, maar je hebt geen idee hoe je zijn aandacht moet trekken. GIRLZ to the rescue! Check hier tips die je kunnen helpen om zijn attention te krijgen.

#1. Smile
Als je nog nooit met je crush gepraat hebt, is de eerste stap naar hem lachen! Show je stralende lach en krijg onmiddellijk zijn aandacht. Hij zal misschien naar je teruglachen en een praatje met je beginnen.

#2. Look him in the eyes
Een heleboel girls vinden het supereng om hun crush in de ogen aan te kijken, maar het is juist sexy. Je laat hem merken dat je geΓ―nteresseerd bent, en het is vaak makkelijker om dan contact te krijgen.

#3. Briefjes
Schrijf leuke briefjes naar hem. Het is een beetje tricky, want stel dat je leraar jullie briefjes onderschept. Akward! Schrijf bijvoorbeeld in elkaars schrift, dat is makkelijker dan kletsen in de klas en je kunt je gevoel voor humor laten zien. Guys liken een girl met een humor!

#4. Praatje aanknopen
Misschien heb je weleens een kort praatje met hem gemaakt, maar nooit erg lang. Stap een keer op hem af bij zijn kluisje, wie weet is hij wel een beetje verlegen en wacht hij tot jij de eerste stap zet. Klets bijvoorbeeld over de belachelijke hoeveelheid huiswerk die jullie hebben gekregen, of maak een grapje.

Lees ook: 8x flirting #fails

#5. Flirten
Omdat je op school zit, betekent het niet dat je niet kunt flirten. Nu je een praatje met hem hebt aangeknoopt, kun je best laten merken dat je hem wel ziet zitten door een beetje te flirten. Lach flirterig naar hem, of stuur een lief app’je. Wedden dat je crush het ook leuk zal vinden dat hij aandacht van jou krijgt?

#6. Homework
Dit is een trick die heel veel girls gebruiken. Vraag of hij je kunt helpen met huiswerk waar je niet zo goed in bent, zoals wiskunde. Jij bent misschien weer heel goed in Engels en jij kunt hem daar weer mee helpen. Enne, tijdens het huiswerk maken raak je af en toe β€˜per ongeluk’ zijn arm aan.

#7. Samen lunchen
School is soms super stressvol, en daarom heb je echt af en toe een break nodig. Nodig je crush uit om gezellig samen te lunchen, vraag het hem bijvoorbeeld als hij bij zijn kluisje staat. Jullie kunnen lekker samen buiten in het gras zitten, en ondertussen elkaar wat beter leren kennen.

#8. The next step
Als het goed is, heeft je crush nu wel door dat je hem wel ziet zitten. Tijd voor de volgende stap, een date! Stel bijvoorbeeld voor om samen een keertje naar de bios te gaan. Wie weet waar dat toe gaat leiden tussen jullie tweetjes.

Lees ook: 8 tekenen dat hij met je flirt!