Ik ben een meisje van 16 en ik heb nog nooit gezoend of geneukt. Nu is er een jongen, een goede vriend van me, die laatst in mijn kont kneep en zei dat ik een lekkere kont heb. Ik vond dat eigenlijk helemaal niet erg, maar nu wil hij naaktfoto’s van me.

Ik heb al gezegd dat ik dat niet wil, omdat die vaak binnen een week de hele school door gaan. We gaan binnenkort zwemmen en hij wil een hokje met mij delen. Ik weet alleen niet of ik dat wel wil. Ik wil best zoenen en zo, al ben ik daar ook heel zenuwachtig voor, maar vervolgens zal hij wel meer willen en ik weet niet of ik dat wil.

Voordat je met een jongen in een kleedhokje verdwijnt, zal er toch iets meer gebeurd moeten zijn. Een hevige verliefdheid, een eerste zoen, tijd om elkaar te leren kennen. Een jongen kan nog zo’n goede vriend zijn, als hij meteen begint over naaktfoto’s en je nu al bang bent dat hij meer wil dan alleen een zoen, kun je hem beter ver uit de buurt van dat kleedhokje houden. De kans is groot dat hij seks met jou wil, en die eerste keer wil je echt niet in een vies kleedhokje beleven, dat moet bijzonder en speciaal zijn met een jongen die het waard is!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: