Bij een break-up probeer je meestal op een goede manier uit elkaar te gaan. Maar wat nou als jouw ex ineens heel vervelend gaat doen? Dan kom je met deze tips van hem af!

Stop met flirten
Het kan natuurlijk superleuk zijn om te flirten met je ex als je weet dat hij je nog een beetje leuk vindt, maar het is ook wel een beetje gemeen. Je geeft hem dan namelijk hoop en brengt hem in de war. Logisch dat hij je dan niet met rust kan laten, toch?

Praat met hem
Je wilt nu allesbehalve met hem praten, maar het is wel verstandig, want je ex vindt het moeilijk om ermee te dealen dat het uit is. Spreek met hem af en vertel dat het écht over is tussen jullie, maar dat je nog wel vrienden wilt blijven. En luister ook naar wat hij te zeggen heeft. 

Delete hem 
Stuurt hij je nog steeds veel appjes en valt hij je lastig via Facebook? Dan zit er niets anders op dan hem te blokkeren en te deleten. Het lijkt hard, maar als hij anders niet luistert geeft deze boy je niet echt een keus. Pas als hij weer normaal kan doen, wil jij weer vriendjes met hem zijn. 

Vertel het
Werken al deze bovenstaande regels niet en blijft hij maar bezig? Dan is het slim om tegen je vriendinnen, moeder of iemand anders die je vertrouwt te vertellen dat hij je lastig valt. Want wat nou als het erger wordt?