Als je een relatie hebt kan het na een tijdje een beetje saai worden. Je zit niet meer in de verliefde beginfase waar je zelfs de stinky sokken voor lief neemt. Dat wil niet zeggen dat jullie elkaar niet meer leuk vinden. You just need to spice things up a bit! Hierbij een paar handige tips.

Blijf niet thuiszitten

Als je altijd thuis zit kunnen jullie in een sleur belanden. Probeer er daarom een balans in te vinden. Ga zo nu en dan gezellig iets drinken of naar de film. Geen money? No problem. Loop dan samen eens een rondje door de stad om leuke plekjes te ontdekken.

Time for a hug!

Blijf fysiek contact hebben met je lover…. yes: geef elkaar regelmatig een goede knuffel! Gewoon, om te zien dat je om hem/haar geeft. Door te knuffelen maakt je lichaam een stofje aan waardoor je gelukkiger wordt, je beter om kan gaan met stres en waardoor je motivatie omhoog schiet. Lets get it on!

Luister naar elkaar

Het lijkt vanzelfsprekend, maar hoe vaak gaan jullie echt voor elkaar zitten om naar elkaar te luisteren? Probeer dat toch te doen, want hoe fijn is het als jullie naast lol trappen, ook goed met elkaar kunnen praten?

Show je fleek skills

Als je je op je gemak voelt bij je lover doe je vaak niet meer zoveel moeite om er op je best uit te zien. Geen make-up en een trainingsbroek, dat wordt normaal voor jou. Probeer zo nu en dan toch moeite te doen en laat je fleek skills zien. #shinebabyshine

Denk aan de leuke dingen

Of course vind je niet alles aantrekkelijk aan je bae, maar waarschijnlijk heeft hij/zij dit ook bij jou. Als je ruzie hebt, denk dan ook aan alle leuke dingen die jullie samen doen en waarom je voor je cutie bent gevallen.

Lees ook:

Beeld: 123RF