twee condooms betrapt groepsseks poepseks maagd ontmaagd ontmaagden

Talk: ‘Ik ben betrapt tijdens de seks’

Ik had een heel leuk vriendje. Hij vond mij ook erg leuk. We hadden al vijfenhalf jaar verkering. Nu ben ik 16 en ben ik met hem naar bed gegaan.

Op dat moment kwam mijn moeder binnen…

Ik had een heel leuk vriendje. Hij vond mij ook erg leuk. We hadden al vijfenhalf jaar verkering. Nu ben ik 16 en ben ik met hem naar bed gegaan. Maar mijn moeder heeft ons betrapt… Eerst kleedde hij me uit tot ik niks aan had, niet eens een onderbroek. Ik stond, hij knielde op de grond. Eerst begon hij in mijn borsten te knijpen, daarna begon hij me overal te zoenen. Daarna knielde ik, deed zijn shirt uit en toen gingen we op bed liggen. Toen kuste ik hem en deed langzaam zijn broek en zijn boxershorts uit en toen gingen we onder de dekens. Toen ging ik op hem liggen, toen gingen we tongen en toen deden we het. Maar op dat moment kwam mijn moeder binnen. Ze zag ons, we waren betrapt. Ik mag nooit meer met hem omgaan en mijn moeder vindt me vreselijk, maar we schrijven nog wel brieven. Ik wil dat alles weer normaal wordt. Wat moet ik doen?  Een verdrietig meisje

Betrapt, en nu?! 

Dit is een situatie die niemand mee wil maken – betrapt worden door je moeder terwijl je de eerste keer seks hebt… Natuurlijk vindt je moeder het vreselijk dat ze dit heeft gezien en het is ook logisch dat ze maatregelen neemt om ervoor te zorgen dat het niet nog een keer gebeurt. Maar dat helpt niet! Weten je ouders eigenlijk wel dat je al ruim vijf jaar verkering met hem hebt? Dan hadden ze het kunnen verwachten. Je moeder moet zich realiseren dat ze het niet kan tegenhouden. Als jij seks wilt hebben met een jongen, is er altijd wel een gelegenheid en een plek om het te doen. Het helpt dus niet dat ze je verbiedt om nog met je vriend om te gaan. Eigenlijk zou ze zelfs blij moeten zijn dat je het doet met een jongen die je vertrouwt en met wie je al vijf jaar verkering hebt. Praat daar met haar over. Vertel haar dat je 16 bent, dat je er aan toe bent om seks te hebben en dat zij dat niet kan tegenhouden. Als het in haar huis niet mag, dan is er altijd wel een andere plek te vinden waar jullie niet betrapt worden… Bespreek dan samen welk voorbehoedsmiddel je het beste kunt gebruiken. Het zal geen gemakkelijk gesprek worden, maar openheid werkt bijna altijd het beste. Als je moeder merkt dat je oud en wijs genoeg bent om die keuze te maken en de verantwoordelijkheid te nemen om alléén veilige seks te hebben, kán ze niet anders dan jou die verantwoordelijkheid geven. Het zou in elk geval dom zijn als ze dat niet zou doen, want dan is de kans groot dat je het stiekem gaat doen. En dat zal zij toch zeker niet willen?!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer: 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen?

  • Alejandro
    Alejandro
    Reactie: Praat met je moeder erover. Hopelijk komt het goed. Veel sterkte??
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen