Ik ben heel erg verliefd op een jongen. We lijken in veel dingen op elkaar, dat is ook de reden waarom ik hem zo leuk vind.

We houden van dezelfde muziek, boeken en films, en we hebben dezelfde hobby’s. Ik dacht eigenlijk dat ik op een heel ander type jongen zou vallen. Maar ook al ziet hij er heel anders uit dan jongens op wie ik normaal gesproken val, toch vind ik hem knap. En hij heeft zulke lieve ogen. Verliefd zijn is geweldig: ik ben constant vrolijk en als ik hem zie of een sms’je van hem krijg, ben ik helemaal in de wolken. Echt leuk is dat! Dit wilde ik gewoon even kwijt. Ik wens iedereen net zo’n leuke vriend toe als die van mij! Meisje met kriebels in haar buik

Zo zie je maar weer: liefde valt niet te sturen. Je denkt dat je op een bepaald type jongen valt, en dan blijk je tóch verliefd te kunnen worden op een totaal ander type! Fijn om te horen dat je zo gelukkig bent. Verliefd zijn is leuk en zo hoort het ook te zijn. Als je – net als jij – blij en vrolijk wordt van je vriend, dan is alles dik in orde. Maar als je geen goed gevoel hebt bij de liefde en de dingen die jullie wel of niet samen doen, stop er dan mee. Je moet je namelijk wel fijn bij hem voelen.