Ik heb een heel lieve vriend van wie ik heel veel hou, maar nu heb ik toch met een andere jongen gezoend. Mijn vriend is daar achtergekomen en nu vertrouwt hij me niet meer.

Ik heb geprobeerd hem uit te leggen dat het een fout was en dat ik er voor zal zorgen dat het niet nog een keer gebeurt, maar het helpt niet. Daardoor gaat het nu steeds slechter met onze relatie. Moet ik het uitmaken? En dan nog iets… mijn vriend wil seks met mij, maar ik weet niet of ik dat wel of niet moet doen. Me

Voordat je begint aan seks met je vriend, zul je er eerst voor moeten zorgen dat jullie relatie weer in orde is. Door met een andere jongen te zoenen heb je zijn gevoelens gekwetst. Logisch dat zijn vertrouwen in jou daardoor is beschadigd. Dat vertrouwen zul je dus terug moet winnen en dat heeft tijd nodig. Hij moet zeker weten dat het iets was dat één keer is gebeurd… Denk ondertussen zelf ook goed na over wat je wil met deze relatie. Als je echt verder wilt gaan met hem, ga er dan helemaal voor. Maar wacht met seks tot je die zekerheid hebt.    

Lees ook: Do's en don'ts als je net verkering hebt