talk body witte wormpjes

Talk: ‘Ik ga steeds vreemd’

Hi Girlz! Ik heb al een paark keer verkering gehad, en elke keer ga ik vreemd… Ik wil graag met mijn nieuwe vriendje samen blijven, maar ben bang dat het weer gaat gebeuren. Help!

Waarom doe ik dit steeds?

Ik ben een meisje van 15 jaar. Ik heb al een paar keer een vriendje gehad, maar op de een of andere manier is het zo dat het elke keer is uitgegaan omdat ik ben vreemdgegaan. Op een of andere manier ga ik steeds vreemd…

Ik heb nu drie maanden verkering met een heel lieve jongen die ik echt niet kwijt wil, maar ik ben bang dat ik toch weer vreemdga. Hoe kan ik ervoor zorgen dat het deze keer niet verkeerd gaat?

Anoniem

Als je van iemand houdt, zou je niet vreemd moeten gaan. 

Als je echt heel erg veel van iemand houdt, dan is de gedachte dat je hem pijn zou kunnen doen al voldoende om je ervan te weerhouden om vreemd te gaan. Blijkbaar waren jouw gevoelens voor eerdere vriendjes niet sterk genoeg om daarvoor te zorgen. En nu ben je bang dat het opnieuw gebeurt. Twijfel je soms nog aan deze relatie? Als je echt van hem houdt, is de kans dat het gebeurt veel minder groot. Je zult vast nog genoeg leuke jongens tegenkomen met wie je wel eens een iets leuks zou willen ondernemen, maar het is juist de kunst om jezelf daartegen te beschermen. Probeer om te beginnen, zo weinig mogelijk naar andere jongens te kijken. Stop een foto van je vriend in je portemonnee zodat je naar hem kunt kijken als het even moeilijk wordt. Schakel desnoods je vriendinnen in zodat zij je kunnen waarschuwen als het mis dreigt te gaan. Hopelijk lukt het je op die manier om je vriend heel lang trouw te blijven. Lukt het niet? Dan is het tijd om te onderzoeken waarom je steevast in dezelfde valkuil loopt. Wil je gewoon graag een vrije meid zijn of is er iets anders aan de hand?

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij dit meisje adviseren?

Gerelateerde artikelen