slechte adem geheime relatie liefdesverdriet vriendje

Talk: ‘Ik heb vier vriendjes’

Ik heb op dit moment een vriendje. Alleen, hij kan niet zonder mij. Maar ik vind ook andere jongens leuk. Ik heb op dit moment vier vriendjes. Maar ze weten niet van elkaar dat ze iets met mij hebben. Als ze mij bellen dan kan ik vaak niet omdat ik met een van die andere jongens heb afgesproken.

Ze weten het niet van elkaar…

Ik heb op dit moment een vriendje. Alleen, hij kan niet zonder mij. Maar ik vind ook andere jongens leuk. Ik heb op dit moment vier vriendjes, maar ze weten niet van elkaar dat ze iets met mij hebben. Als ze mij bellen dan kan ik vaak niet omdat ik met een van die andere jongens heb afgesproken. Ik vind dit heel lullig voor ze en ik vind ze echt alle vier leuk. Alleen, ik voel me ook een beetje sletterig, omdat ik vier vriendjes heb. Dus nu is mijn vraag: wat moet ik doen? Moet ik het uitmaken met drie van die jongens of moet ik het niet uitmaken? Wat moet ik tegen mijn vriendje zeggen? Kunnen jullie mij alsjeblieft helpen, want ik zit hier wel heel erg mee. Annoniempjuhh

Ga je het vertellen aan je vier vriendjes? 

Vier vriendjes is inderdaad niet handig. Je kunt ze nooit de aandacht en liefde geven die ze verdienen omdat ze verliefd zijn op jou. Daarmee houd je niet alleen die jongens voor de gek, maar jezelf ook. Als je zelf geen keuze maakt, komt er vanzelf een moment waarop ze alle vier – een voor een – zelf afhaken. Dan heb je daar niets meer over te zeggen. Als je slim bent, maak je dus nu zelf de keuze aan wie jij je liefde en aandacht wilt geven voordat je ze allemaal kwijt bent. 

Lees meer: 

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ja

Gerelateerde artikelen