In de nieuwe rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seksstory. Lees snel verder voor het verhaal over de eerste keer van M.

9x wat je niet wist over de eerste keer

Let’s talk about seks – mijn eerste keer

M. (15): ‘Mijn eerste keer was best vroeg want ik was nét vijftien. We hadden het al drie maanden met elkaar en we waren er allebei wel aan toe. Ik mocht bij hem blijven slapen na het schoolfeest en toen gebeurde het. We waren allebei superzenuwachtig en daardoor waren we veel aan het giechelen. In het begin paste zijn piemel niet omdat ik nog zo droog was van de zenuwen. Gelukkig had mijn vriendje glijmiddel gehaald! Ik kan me de pijn nog heel goed herinneren toen hij voor het eerst bij mij naar binnen ging maar ik bloede niet. We hebben er allebei niet heel erg van kunnen genieten omdat het zo’n pijn deed bij mij. Nu zijn we al bijna een jaar verder en we hebben heel wat geoefend! Nu doet het helemaal geen pijn meer en kunnen we er allebei heel erg van genieten. Ik denk dat het vooral komt door de spanning en dat je je dan niet echt op je gemak voelt. Gelukkig gaat het nu hartstikke goed!’

Check hier of jij toe bent aan seks!

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

 

Lees ook:

Beeld 123RF