neef zit aan mij te snel gaan

Talk: ‘Ik vind dat ik veel te snel ga’

Ik ben een girl en ik ben superverliefd. Ik zoen vaak met mijn vriendje en dan wil hij soms ook aan mijn borsten voelen. Ik vind mezelf te jong, maar ik wil dit eigenlijk wel. Wat moet ik doen?

Te snel?

Hey GIRLZ ik zit met iets wat me aan het twijfelen maakt. Ik heb met een jongen en we houden echt van elkaar. We hebben net een maand en we gaan al best ver (zoenen enzo). Ik heb er geen problemen mee en ik vind het fijn, maar soms wil hij aan mijn borsten zitten en gaat het net te snel. Ik wil het eigenlijk wel, maar ik verbied het mezelf. Soms beginnen we ook over seks, maar we hebben nog niet zo lang en ik vind mezelf te jong. Wat moet ik doen, doorgaan of niet?

Anoniem

Je moet doen waar jij je goed bij voelt!

Dat is iets wat je zelf moet bepalen! Je geeft aan dat je het jezelf verbiedt, maar waarom? Is dat omdat je bang bent dat andere mensen vinden dat je te jong bent en dat jullie te kort iets hebben, of omdat je dat zelf vindt? Doe waar jij je goed bij voelt en wees niet bang om bijvoorbeeld een slet genoemd te worden, want anderen hebben niks met jouw sex life te maken. Het is jouw lijf en als jij ervan geniet en er klaar voor bent, moet je lekker doen wat je zelf wil. Heb je het gevoel dat je er nog niet klaar voor bent, is dat natuurlijk ook prima. Wacht in dat geval tot je er wel honderd procent achter staat.

Beeld: Martin-dm, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Ik vind iemand leuk en mijn vriendinnen zeggen dat hij mij ook leuk vind en zelfs zijn beste vrien en tweelingbroer zeggen het ik durf het niet te vragen wat moet ik doen ?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen