Ik had een vriendje en daar ging het gewoon heel goed mee. We deden wel veel samen en toen heb ik hem een mailtje gestuurd waarin ik schreef dat ik hem gewoon zijn dingen wilde laten doen, maar dat het dan leek alsof we geen verkering hadden.

Maar nu heb ik dus een mailtje terug gehad waarin stond dat hij mij heel leuk vindt, maar niet meer verliefd op me is. Precies na mijn mailtje, dus nu denk ik dat hij nooit van me heeft gehouden en zo. Want als hij dat wel had gedaan had hij wat ik zei in mijn mailtje toch geaccepteerd, of niet? Ik voel me nu dus bedrogen. Wat moet ik doen? Mij

Blijkbaar wilde jij ook wat meer afstand, want dat heb je hem zelf geschreven. Hij heeft het moment waarop jij hem vertelde hoe jij over jullie relatie dacht gebruikt om te zeggen wat hij op zijn hart heeft. Dat wil niet meteen zeggen dat hij je al die tijd aan het lijntje heeft gehouden. Liefde kan in de loop van de tijd minder worden. Hij bedriegt je niet als hij eerlijk is over zijn gevoelens. Het is misschien niet leuk om te horen dat hij niet meer verliefd op je is, maar het is nu eenmaal de realiteit. 

Lees ook: GIRLZ Talk – Uitmaken of niet?