Ik heb een toffe jongen in mijn klas zitten. Hij is al eens verliefd geweest op een meisje uit de klas, maar dat was niks.

Hij wil wel een vriendin, maar hij slaagt er niet in er één aan de haak te slaan. Ik wil hem helpen, maar hoe? De jongens uit de klas maken hem uit voor mietje en ik kan niet zijn vriendin zijn, want ik heb al iemand .Anoniem

Je kunt hem natuurlijk koppelen aan één van je vrijgezelle vriendinnen… Organiseer bijvoorbeeld een blind date waar ze elkaar voor het eerst zien. Altijd leuk – én gevaarlijk! Want als het niet klikt of als ze het vreselijk vinden om op die manier gekoppeld te worden, heb jij het gedaan. Kortom; het is heel lief dat je een vriendin voor hem wilt zoeken, maar dat is toch echt iets dat hij beter zelf kan doen. Je kunt hooguit zijn geluk een handje helpen door aan wat meisjes in je omgeving te vragen of ze hem leuk vinden. Weet je trouwens zeker dat je niet stiekem zélf een beetje verliefd op hem bent? Waarom zou je er anders over denken zijn vriendin te worden?