Verrassing

‘Ineens zag ik mijn crush met een roos staan’ #lovestories

Isabel (16): ‘Ik heb nu vier maanden een relatie, en de manier waarop mijn vriendje mij heeft gevraagd was echt heel romantisch. We waren al een tijdje aan het flirten met elkaar, maar er was nog niet echt iets gebeurd. Op een avond zou ik samen met mijn vriendin naar de bios gaan. Toen ik daar aan kwam, zag ik haar nergens staan. Ineens zag ik mijn crush met een roos staan bij de ingang. Bleek het dat hij mijn vriendin had gevraagd om hem te helpen met een date! Ik was echt zo verrast en blij dat hij dit voor mij had gedaan. Het was een superleuke date en dezelfde avond heeft hij gevraagd of ik zijn vriendinnetje wil zijn. Best boyfriend ever!’

Jouw verhaal

Heb jij ook een super romantische of juist sad love story meegemaakt? Vertel het ons! Wie weet lees je hier de volgende keer jouw verhaal.

[shoppable_snippet id=1319]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij weleens verrast door een crush?

 • CandyIsSweet
  CandyIsSweet
  Reactie: Was het maar zo...
  Omdat: Ik ben wel verliefd op een jongen uit me klas hij kijkt steeds naar me en loopt steeds waar ik loop hij spuit zelfs parfum in de klas!! en dan loopt hij langs me als ik op mijn plek zit. Hij is zo hot ! maar ik denk soms dat hij mijn vriendin leuk vind want zij zat naast me toen hij steeds onze kant op keek en ze hoorde hem eenkeer zeggen tegen zijn vriend zal ik haar fixen ? en hij wees deze kant op ze zei dat hij naar mij wees maar zij zat naast me .. het kon een van ons 2 zijn ... wat moet ik doen ???
  Beantwoorden
 • xx_elysje
  Elysa Pinas
  Reactie: Was het maar zo...
  Omdat: ben wel verliefd
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen