break-up over ex heen komen quiz single leuk vind verliefd jongen Ruzie clingy zwanger klasgenootje vriendin

Talk: ‘Is mijn vriendje vreemdgegaan met mijn klasgenootje?’

Ik denk dat mijn vriendje vreemdgaat. Mijn klasgenoot R heeft geen vriendje en heeft al lang een oogje op mijn vriendje (P). Ineens is R zwanger, zonder dat ze een vriendje heeft. En P doet ineens heel gek. Hij wil niet dat ik met R omga en hij wil ineens niet meer met mij naar bed.

Ik denk dat mijn vriendje vreemdgaat. Mijn klasgenoot (R) heeft geen vriendje en heeft al lang een oogje op mijn vriendje (P). Ineens is R zwanger, zonder dat ze een vriendje heeft.

Ik denk dat mijn vriendje vreemdgaat. Mijn klasgenoot (R) heeft geen vriendje en heeft al lang een oogje op mijn vriendje (P). Ineens is R zwanger, zonder dat ze een vriendje heeft. En P doet ineens heel gek. Hij wil niet dat ik met R omga en hij wil ineens niet meer met mij naar bed.

Dat is een heftige beschuldiging aan zowel je klasgenootje als je vriendje

Dat is een heftige beschuldiging aan zowel je klasgenootje als je vriendje. Of je gelijk hebt? Er zijn er maar twee die het antwoord kunnen geven: je vriendje en je klasgenootje. Begin eerst met je vriendje: vraag hem waarom hij niet wil dat je nog met R omgaat. Uit dat antwoord kun je misschien te weten komen of je vermoeden juist is. En vraag daarna gewoon verder. Je mag toch best weten waarom hij niet meer met je naar bed wil? Als je ook dan geen bevredigend antwoord krijgt, stel hem dan heel direct de vraag of hij met R naar bed is geweest en haar zwanger heeft gemaakt. Hopelijk geeft hij je een eerlijk antwoord waaruit je zelf je conclusies kunt trekken. Hoe dan ook, als je vriendje R echt zwanger heeft gemaakt, komt de waarheid hoe dan ook een keer boven water. Als je vriendje slim is, vertelt hij die eerst aan jou, voordat je het van een ander moet horen. 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123rf

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen