Ik ga meer dan 4 maanden met een jongen, alleen praat hij vaak over andere meisjes en ik weet niet wat ik daarvan moet vinden. Hij denkt dat ik vreemd ben gegaan en ik denk dat hij vreemd is gegaan, maar ik weet dat het niet zo is en hij ook.

We hebben vaak ruzie, maar dan is het zo weer over. Ik hou veel van hem en wil hem niet kwijt. Wil je me helpen? Een hopeloos jaloers meisje

Vertrouwen is en blijft de basis van een goede relatie en dat is precies wat bij jullie ontbreekt. Nou is het iets waar jullie allebei last van hebben, dus zouden jullie er ook samen uit moeten kunnen komen. Gewoon, door eens goed met elkaar te praten over dit onderwerp, zonder elkaar direct te beschuldigen. Hoe denken jullie allebei over vreemdgaan? Is het iets dat β€˜moet kunnen’ of betekent zoiets het einde van je relatie? Als jij weet hoe hij daarover denkt, hoef je je minder snel zorgen te maken, en omgekeerd. En wat betreft de ruzies: sommige stellen maken nu eenmaal vaker ruzie dan andere. Zolang jullie het ook weer goed kunnen maken, is er niets mis met jullie.