klaarkomen ik schaam me voor schaamhaar schaamlippen masturberen jeuk klaarkomen voorvocht onderbroek had ik een orgasme experimenteren stinkende afscheiding hoe moet je vingeren slijm in onderbroek

Talk: ‘Hoe stop ik met mezelf te vingeren?’

Ik heb een heel groot probleem. Ik ben 11 en ik vinger mezelf. Ik weet niet of ik te jong ben om dat te doen.

Ben ik daar niet te jong voor?

Ik heb een heel groot probleem: ik ben 11 en ik vinger mezelf. Ik weet niet of ik te jong ben om dat te doen. Natuurlijk verberg ik het voor mijn ouders, maar ik wil eigenlijk ook stoppen met vingeren.

Ik ben niet zo goed in iets verbergen voor mijn ouders, ook al merken ze er niks van… Maar dat stoppen lukt niet echt, want als ik over seks denk of als ik iets daarover op tv zie, dan heb ik gewoon de neiging om te vingeren en meestal doe ik het ook gewoon. Hebben jullie misschien tips hoe ik er vanaf kan komen? En is het normaal wat ik doe?

Anoniempje

Nee hoor, er zijn meer 11-jarige zichzelf vingeren.

Sommige dingen zijn niet stiekem, ze zijn privé en dat zijn twee totaal verschillende dingen. Wat jijzelf met je eigen lijf doet, hoef je niet tegen je ouders te vertellen. Zolang niemand daar last van heeft, hoeft niemand het ook te weten. En heus, je bent zeker niet de enige 11-jarige die aan zelfbevrediging doet. Er zijn zelfs veel jongere kinderen die zichzelf vingeren, maar omdat ze nog niet weten wat het is kennen ze vaak ook de taboes niet en voelen ze zich minder snel schuldig. Heus, dat jij jezelf vingert, is heel normaal.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe oud was jij toen je begon met jezelf te vingeren?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: 13 jaar
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen