Ik zit eigenlijk al een hele tijd met een probleem, een jaar om precies te zijn. Ik weet dat er al een paar mailtjes over zijn gegaan, maar dan van MJ, maar die helpen niet. Ik vind Justin Bieber echt super knap, weet superveel van hem, luister alleen naar zijn muziek. Mensen worden gek van mij omdat ik constant over hem praat.

En daarom zeggen ze steeds: 'Als je een week je mond dicht kunt houden over Justin de Bever dan neem ik je gratis mee naar de bioscoop.' Maar dan vind ik dat dus weer stom dat ze hem zo noemen; omdat Bieber natuurlijk in het Duits bever betekend. ‘s Avonds geef ik zelfs op een van de vele posters die ik heb, een kusje en dan zeg ik: ‘Welterusten Justin.’ Door mij weten mijn zus, broer en ouders superveel over hem. Zij kunnen nu zelfs een heel verhaal over hem vertellen. Omdat ik als ik dan iets nieuws weet, het wel moet zeggen. Al gaat het over een niet zo interessant onderwerp zoals dat hij zijn haar heeft geknipt… En elke nacht droom ik wel over hem. Dat ik bijvoorbeeld zijn vriendinnetje ben, of dat hij hier in Nederland is en een concert geeft, en dat ik dan word uitgekozen om op het podium te mogen staan. Ik wil er iets aan doen, want zo gaat het echt niet goed. Hebben jullie misschien tips waardoor het iets minder wordt? Want ik word echt gek van mezelf. x. van een hopeloos 13-jarig meisje

Het is niet verkeerd om een idool te hebben of een fan van iemand te zijn. Het is wel erg als je daardoor niet meer een normaal leven kunt leiden. En dat is bij jullie het geval. Het is heus niet zo dat iedereen Justin Bieber haat. Mensen vinden het gewoon niet leuk dat jullie zo overdreven doen als het om hem gaat. Kom dus terug op aarde, zie dat Justin Bieber een gewone jongen is, net als alle andere jongens. Oké, hij kan leuk zingen, hij ziet er leuk uit en hij is misschien ook best aardig. Maar ook Justin Bieber stinkt uit zijn mond ’s ochtends, heeft wel eens een puistje en gaat elke dag naar het toilet. Als jullie op een normale manier leren omgaan met Justin Bieber, zul je zien dat andere mensen ook weer op een normale manier met jullie omgaan. Dan wordt het leven ook een stuk leuker!