Ik heb verkering met en jongen. Nou mijn probleem: ik heb al ongeveer drie keer iets met hem gehad en telkens maak ik het al na een paar weken uit.

Je hoort soms wel eens van die verhalen dat iemand thuis nooit genoeg aandacht krijgt. Dat gebeurde bij ons thuis ook. Nu ben ik gewoon hartstikke bang dat ik mijn vriendje dadelijk kwijtraak omdat ik hem niet genoeg liefde kan geven. Wat kan ik daar nou aan doen?
Een onzeker meisje

Je bent bang om je vriendje echt kwijt te raken terwijl je het zelf al β€˜ongeveer drie keer’ hebt uitgemaakt… Waarom eigenlijk? Dat moet je niet doen als je hem zo graag wilt houden. Het is voor niemand leuk om steeds eerst aan de kant gezet en dan weer teruggehaald te worden. Daar zou je vriendje op den duur wel eens genoeg van kunnen krijgen. En dat heeft niets te maken met het feit of je thuis wel of niet genoeg aandacht hebt gehad. Denk eerst goed na voordat je het uitmaakt. En waarom heb je er steeds spijt van en maak je het weer aan? Als je hem echt niet kunt missen omdat je zo verliefd op hem bent, kun je het beter verkering houden. Als je alleen met hem gaat omdat je verkering wilt hebben of het stoer vindt om een vriendje te hebben, heeft het weinig met liefde te maken. Wees dan zo eerlijk om er voorgoed een punt achter te zetten.