Er staat in mijn horoscoop dat ik een probleem heb gecreΓ«erd, omdat ik verliefd ben op twee jongens en zij mij ook zien zitten. Ik ben echt geschrokken, want dit klopt!

Ik vind twee jongens superleuk, maar ze zijn goede vrienden van elkaar. Zij lijken net twee broers: ze hebben hetzelfde karakter, hun namen beginnen allebei met een j. Ze wonen in dezelfde buurt en zijn allebei zo mooi en lief! Ik weet niet wat ik moet doen. Voor wie ik moet gaan en welke ik moet laten zitten?

Zelfs als ze identieke tweelingbroers zouden zijn, dan zouden ze nog niet zodanig hetzelfde zijn dat je geen verschil ziet. Ze kunnen allebei nog zo leuk, lief en aardig zijn; eentje is er vast leuker. Dat is waarschijnlijk ook de jongen die het meest zijn best doet om jouw aandacht te krijgen. En dat is dan degene die jij vast ook het leukst vindt. Maar let op: het zijn goede vrienden van elkaar. Het kan ook heel goed zijn dat ze, op het moment dat je voor een van beiden kiest, allebei afhaken, omdat ze hun vriendschap belangrijker vinden dan de liefde. Nu lijkt het misschien alsof je kunt kiezen, maar straks heb je misschien geen van beiden…

Lees ook: What to do? – Verliefd op twee jongensΒ