meisje seks baby klaargekomen soa's erfelijk seks beste vriend seks, veilig vrijen. seks. vrijen verdergaan slapen lover

Talk: ‘Hij is vijf keer klaargekomen zonder seks’

‘Ik snap er helemaal niks van. Hoe kan hij nou weer vijf keer klaarkomen terwijl we niks gedaan hebben?’

Hij is gewoon meerdere keren klaargekomen!

Ik heb een groot probleem! Op een zaterdagavond ging ik voor de eerste keer bij mijn vriend slapen. Eerst hebben we in onze pyjama’s een beetje tv gekeken bij hem in bed. Toen de film was afgelopen, gingen we een beetje zappen en kwamen we per ongeluk op een seksprogramma. We hebben gelijk doorgezapt, maar hij kwam ineens klaar. Dat was een beetje vervelend, want we hadden nog bijna niks gedaan. Maar ja niks aan te doen… Maar na vijf minuten kwam hij weer klaar. En toen vijf minuten later weer! Hij is die avond vijf keer klaargekomen. Dit is toch niet gezond? We voelen ons hierdoor heel onzeker. Hebben meer mensen zoiets meegemaakt? Dit is toch niet normaal of gebeurt het wel vaker?

Onzeker meisje

Nee, hoor. Het is niet zo heel vreemd.

Het was de eerste keer dat jullie bij elkaar sliepen. Waarschijnlijk vond jouw vriend dat net zo spannend als jij. Zó spannend, dat hij in een permanente staat van opwinding verkeerde. Er hoefde dan ook maar heel weinig te gebeuren om hem klaar te laten komen. Een ministukje van een seksfilm bijvoorbeeld, een kleine beweging van jouw been of alleen al de gedachte dat jij naast hem lag… Maak je er niet te druk om, het is helemaal niet raar. Als jullie vaker bij elkaar slapen, gaat de spanning er wat meer van af en wordt het vanzelf minder en zal het ook niet meer zo random gebeuren!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen