Ik heb een groot probleem! Op een zaterdagavond ging ik voor de eerste keer bij mijn vriend slapen. Eerst hebben we in onze pyjama’s een beetje tv gekeken bij hem in bed. Toen de film was afgelopen, gingen we een beetje zappen en kwamen we per ongeluk op een seksprogramma.

We hebben gelijk doorgezapt, maar hij kwam ineens klaar. Dat was een beetje vervelend, want we hadden nog bijna niks gedaan. Maar ja niks aan te doen… Maar na vijf minuten kwam hij weer klaar. En toen vijf minuten later weer! Hij is die avond vijf keer klaargekomen. Dit is toch niet gezond? We voelen ons hierdoor heel onzeker. Hebben meer mensen zoiets meegemaakt? Dit is toch niet normaal of gebeurt het wel vaker? Onzeker meisje

Het was de eerste keer dat jullie bij elkaar sliepen. Waarschijnlijk vond jouw vriend dat net zo spannend als jij. Zó spannend, dat hij in een permanente staat van opwinding verkeerde. Er hoefde dan ook maar heel weinig te gebeuren om hem klaar te laten komen. Een ministukje van een seksfilm bijvoorbeeld, een kleine beweging van jouw been of alleen al de gedachte dat jij naast hem lag… Maak je er niet te druk om, het is helemaal niet raar. Als jullie vaker bij elkaar slapen, gaat de spanning er wat meer van af en wordt het vanzelf minder!

Lees ook: Alles over erecties