knipperlichtrelatie

Talk: ‘Moet ik doorgaan met mijn knipperlichtrelatie?’

Ik ben een meisje van 15 jaar. Ik heb sinds twee jaar een vriend, maar het gaat telkens uit en dan weer aan omdat hij telkens vreemdgaat.

Ik vind hem zo leuk, dat ik het toch weer deed…

Ik ben een meisje van 15 jaar. Sinds twee jaar heb ik een vriend, maar we hebben een knipperlichtrelatie omdat hij telkens vreemdgaat. Nu wil hij seks met mij…

Ik wilde niet meer met hem zoenen, maar hij wilde wel met mij en ik vind hem zo leuk dat ik het toch weer deed. Nu wil hij met mij naar bed. Ik wilde dat in het begin wel (ik dacht dat ik hem dan voor mij zou winnen), maar sinds ik er goed over nagedacht heb, wil ik het niet meer. Mijn vriendinnen zeggen dat ik ermee moet stoppen, maar ik kan er niets aan doen, ik ga toch telkens weer terug naar hem. Wat moet ik doen? Anoniem.

Moet je seks hebben in een knipperlichtrelatie? 

Sommige jongens hebben dat effect op je. Ze doen de grofste dingen en jij vergeeft hem en komt telkens weer bij hem terug. Waarom? Als je daar een antwoord op wist, zou het je niet overkomen. Je hebt een zwak voor hem. Hij weet dat en maakt daar gebruik van. Het is in ieder geval goed van je, dat je niet met hem naar bed bent gegaan. Daarvoor moet je toch echt wat meer zekerheid hebben. Bedenk eerst eens wat jij zelf wilt. Word jij er beter van als je verkering met hem hebt? Ben je dan gelukkig? Denk je dat je hem kunt vertrouwen? Op basis van die antwoorden kun je een beslissing nemen. Als je dan een keuze hebt gemaakt, laat hem die dan ook duidelijk weten en houd je eraan! Ga je met hem door, stel dan duidelijke eisen zodat hij weet wat je van hem verwacht. Wil je niets meer met hem, zeg hem dan dat het voorgoed afgelopen is en blijf bij je standpunt. Mocht je daarna nog een keer twijfelen, denk dan aan de beslissing die je hebt genomen. Het gaat om jou, niet om hem!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij ooit een knipperlichtrelatie gehad?

Gerelateerde artikelen