type quiz zoener loyale girlfriend zoenen met beugel gebruikt leren zoenen als een pro goede zoener gezoend met vriendje van BFF red flags

Talk: ‘Kun je zoenen met een beugel?’

‘We zijn echt superbang dat we in elkaars beugel blijven hangen. Dat zie je namelijk weleens in films gebeuren…’

Ik heb een vriendje en vraag me dat af…

Ik heb sinds kort een vriendje en we gaan straks op excursie waarbij we samen mogen lopen. Nu gaan we waarschijnlijk zoenen, maar we hebben allebei een beugel. Meiden uit onze klas lopen de hele tijd te zeuren dat we dan aan elkaar blijven hangen. Ik ben nu superonzeker en weet niet hoe ik nou op de juiste manier moet zoenen met een beugel. Ik wil echt niet dat ze gelijk krijgen en we blijven haken!

Met een beugel kun je prima zoenen.

Daar heb je absoluut geen last van. En je hoeft al helemaal niet bang te zijn dat jullie slotjes aan elkaar blijven haken. Zoenen doe je met je tong, niet met je tanden. Natuurlijk kan het gebeuren dat jullie tanden tegen elkaar aan tikken. Niks om je druk over te maken. Lach er even om en ga rustig verder. Probeer je hoofd dan zo te houden dat jullie minder snel ‘botsen’. Het helpt als jullie allebei je hoofd scheef houden, dan komen de voortanden niet zo snel tegen elkaar.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een beugel?

Gerelateerde artikelen