durven zoenen kussen

Talk: ‘Ik wil graag dat hij me kust en streelt’

Ik heb een vriendje en wil graag wat meer met hem doen. Soms geven we elkaar kusjes, maar ik wil graag zoenen en meer elkaar aanraken. Hoe kan ik dit duidelijk maken?

Hoe kan ik met hem zoenen?

Ik heb een vraagje. Ik heb een vriendje en zou graag een keertje met hem zoenen, maar als ik hem lang aankijk, gebeurt er niks.

Na een tijdje kijk ik wel naar iets anders. Hij geeft me dan wel eens een paar kusjes achter elkaar (op mijn mond en wang). En laatst gaf ik hem een kusje en toen vroeg hij: ‘Was dat een kus?’ Maar betekent dit dat hij dan met mij wil zoenen? Want ik kan hem niet lang aankijken, want dan kijk ik snel weg. Kunnen jullie mij helpen? En ik had nog een vraag. Ik weet wel wat strelen is, maar mijn vriendje doet dat niet bij mij en ik zou het wel een keertje willen. Want strelen is toch dat hij bijvoorbeeld over je borsten gaat wrijven of je bovenbenen?

EenMeisjeMetVragen.

Er lijkt niets te gebeuren

Elkaar diep in de ogen kijken, knikkende knieën en dan in elkaars armen vallen en hevig zoenen… zo ziet het eruit in de film. In werkelijkheid is het vaak zoals jij het beschrijft. Je kijkt hem aan en er gebeurt niets. En als je dan maar lang genoeg kijkt, dwaalt je blik vanzelf af. Sommige dingen gebeuren nu eenmaal niet vanzelf. Dat heeft vaak ook te maken met zenuwen. Want terwijl jij wacht tot ‘dat moment’ vanzelf komt, durf je niet de stap te nemen om hem vast te pakken en te zoenen. Terwijl je dat op zo’n moment best mag doen. Als je dat zelf wilt tenminste. Grote kans dat dan vanzelf die knikkende knieën komen. En als je hem dan toch vasthoudt terwijl jullie aan het zoenen zijn, gebeurt het waarschijnlijk ook wel dat jullie handen voorzichtig op onderzoek uitgaan. Misschien nog niet meteen over je borsten en bovenbenen, maar de eerste strelingen zijn er dan alvast. De rest volgt vanzelf. Wees dus niet bang om zelf ook wat initiatief te nemen en niet alleen op jouw vriendje te wachten.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe denk jij over zoenen en strelen?

Gerelateerde artikelen