Leer flirten in 10 stappen

OMG! You’re so in love, maar eigenlijk heb je helemaal nog geen move gemaakt bij jouw crush. Je wilt heel graag een beetje met hem flirten, maar hoe doe je dat eigenlijk?

1. Oogcontact
Kijk je hem nooit aan? Doe dat dan wel eens, anders kom je er nooit achter of het wederzijds is. Kijkt hij terug? Dat is een goed teken! Doe dit een aantal keer per dag, maar ook niet te vaak. Je wilt ook niet overkomen als een starende stalker.

2. Smile
‘A smile is the prettiest thing you can wear!’ En zo is het. Glimlach wanneer hij je aankijkt of wanneer je hem tegenkomt in de gang.

3. Praat
Oké, wanneer je het oogcontact en de glimlach under control hebt, wordt het tijd voor een praatje. Men up en stap op hem af. You can do it! Het hoeven echt geen diepgaande gesprekken te zijn. Een simpele: ‘Hallo, hoe gaat het?’ werkt ook.

4. Meer praten
Heb je moeite met een vak? Vraag hem dan om hulp! Perfect: je brengt tijd met elkaar door en hebt ook nog een gespreksonderwerp.

5. Humor
Guys houden van humor! Ze vinden het trouwens ook heel fijn als meiden lachen om hun grappen. Doe dat maar, ook al zijn ze misschien superslecht.

6. Aanrakingen
Leun een beetje naar hem toe als jullie praten of raak, als jullie naast elkaar zitten, voorzichtig zijn arm aan. Wacht nog even met op schoot springen, dat schrikt hem waarschijnlijk af.

7. Plagen
Meisjes plagen, kusjes vragen! Nou, dat geldt andersom ook. Plaag hem een beetje, maar pas op dat het niet overslaat in pesten, want dat is never de bedoeling.

8. Complimentjes
Jij vindt het vast leuk om te horen dat je er goed uitziet. Geef jouw crush een compliment over zijn kapsel, kleding of zijn super coole nieuwe sneakers. He will love it!

9. Interesse
Toon interesse in zijn hobby. Weet hij heel veel over basketbal? Doe dan je best om hierover mee te praten, pas wel op dat je geen onzin uitkraamt, want dat is dan weer een afknapper!

10. Be you!
Jongens houden er niet van als meisjes zich anders voordoen dan dat ze zijn. Just be you en dan komt het allemaal goed!

Lees ook: Stel jouw vraag aan GIRLZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij goed in flirten?

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Nee, want...
  Omdat: nee want niemand vind mij leuk dus ik heb er geen reden voor om het te doen
  Beantwoorden
 • Abby99
  Abby99
  Reactie: Nee, want...
  Omdat: Ik kom altijd heel dom en hyper over:p
  Beantwoorden
 • precious
  precious
  Reactie: Nee, want...
  Omdat: Ik doe nooit flirten, vind ik eng:d en als het gebeurt gaat het meestal vanzelf
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen