GIRLZ staat op voor liefde in de breedste zin van het woord en verspreidt #GIRLZrainbowlove; liefde in alle soorten, vormen en maten, maar vooral: liefde voor jezelf, ongeacht je seksuele voorkeur of geaardheid.Β Β Be happy met wie je bent. Wees trots op wat je voelt en waar je voor staat.

#GIRLZrainbowlove

Met de campagne #GIRLZrainbowlove kun je laten zien dat je liefde in alle soorten en maten steunt door je social media-kanalen in de kleuren van de regenboog om te toveren.

  • Facebook: Neem het #GIRLZrainbowlove Facebook- frame over en plaats deze over je profielfoto.
  • Instagram: Ga naar instellingen, Profiel bewerken, en plaats een regenboog + een rood hartje achter je naam. Spread the love!
  • Instagram spread the love en win: Knip pagina 9 uit GIRLZ 10 en ga hiermee met zoveel mogelijk loved ones op de foto. Deel ‘m voor 6 november 2017 op Insta via #GIRLZRAINBOWLOVE & win een bomvol surprise pakket!

coverhartje

Spread love, not hate

Transgender YouTube-beauty Jessie Maya siert als GIRLZboss van dit nummer de cover en praat openhartig over haar transitie van man naar vrouw: β€œHet is een lang en pijnlijk proces. Ik voel me al voor 100% vrouw en na de operatie kan ik ook echt een vrouw zijn.”

[shoppable_snippet id=159f]

Lees ook:

Beeld cover: Nico Kroon