Pas geleden ben ik op vakantie geweest. Op de terugweg was er een jongen in het vervoersmiddel waarmee wij gingen. We gingen gewoon een beetje praten en zo, maar toen we bij het station waren, merkte ik dat ik het toch wel jammer vond dat ik weg moest want het was zo leuk! Maar ik ben zo stom geweest en vergeten om zijn telefoonnummer of naam te vragen.

Dus toen we thuis waren baalde ik echt. Nu wil ik aan jullie vragen of jullie iets weten zodat ik hem kan ‘opsporen’. Ik weet alleen zijn voornaam en leeftijd en de stad waar hij woont. Kunnen jullie mij alstublieft helpen want ik mis hem zo erg!

Google weet veel en onthoudt veel. Probeer het eens door domweg zijn naam, leeftijd en woonplaats in de te vullen. Wie weet wat er dan tevoorschijn komt. En als je dan googelt op afbeelding, komt er misschien zelfs een fotootje tevoorschijn waarop je hem kunt herkennen. Of zoek trefwoorden op Facebook. Als je weet welke opleiding hij volgt, kun je ook proberen via de school achter zijn gegevens te komen. Is hij sportief? Vaak staan uitslagen van lokale sportverenigingen online… Zo kun je hem vast wel opsporen! Veel succes!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: