Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. We vroegen jou hoe je je lover hebt ontmoet en wat hebben we romantische, grappige en lieve verhalen binnenkregen! Droom samen met ons weg bij deze Love Is In The
Air-verhalen van drie Girlz!-meiden…

Ann: “Ik had al wel eens met hem op Facebook gepraat, maar ik had hem nog niet in het echt ontmoet. Soms sms’te we ook met elkaar, maar niet echt veel. In de herfstvakantie hadden we afgesproken, maar het regende… Toen hebben we de hele dag onder mijn roze paraplu gewandeld en gepraat. Toen mijn bus er was, kuste hij mij. In een berichtje vroeg ik hem wat het nu was tussen ons. Hij zei dat hij nog niet meer wilde. Drie dagen later hadden we weer afgesproken en sinds die dag zijn we samen!”

Melissa: “Ik zag hem met kamp van school en dacht: ach, niet erg interessant!. Daarna zag ik hem op school en kwam ik hem steeds vaker tegen. Tot we bij elkaar gingen staan in de pauze. Vrienden gingen hem en mij ‘ondervragen’ en uiteindelijk kwamen we er achter dat we elkaar allebei leuk vonden! Het duurde een week voordat hij mij durfde te vragen en nu hebben we al bijna 2,5 jaar!”

Kimberley: “Het was een warme dag in augustus en ik was samen met vriendinnen in het zwembad bij ons in de buurt. Toen we het zwemmen een beetje zat waren, maar nog geen zin hadden om op onze handdoek te gaan liggen, gingen we op de rand van het zwembad zitten. Op een gegeven moment sprong er iemand over me heen en dat vond ik nogal irritant, dus verhuisden mijn vriendinnen en ik naar de overkant van het zwembad. Diezelfde jongen sprong toen weer over mij heen. Ik liet het maar. Daarna duwde hij mij in het water en had een big smile op zijn gezicht. In het begin moest ik niet zoveel van hem hebben en ging weer op de rand van het zwembad zitten. Hij duwde me er steeds vaker in en ik vond het steeds leuker worden. Nadat we uit het zwembad waren gegaan, had ik nog even met hem gesproken. Daarna hadden we opnieuw afgesproken en van het een kwam het ander. Hij werd mijn vriendje! Helaas is het nu wel uit, maar ik vond het echt superleuk hoe we elkaar ontmoet hadden.”

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuke verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel ons jouw verhaal en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!