Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

Tiffany: “Er waren geruchten dat hij mijn BFF leuk vond, dus ik was stiekem een klein beetje jaloers… Maar na een paar weken zeiden mensen dat hij mij leuk vond. Ik vond hem ook hartstikke leuk, maar ik durfde de eerste stap niet te zetten. Toen vroeg hij mij en een paar vrienden om een potje te voetballen. We hadden superveel lol samen. Nadat iedereen weg was, gingen we nog een stukje wandelen. Hij zoende mij plotseling en vroeg daarna verkering. We zijn nu al een jaar samen!”

Kimberly: “Ik heb mijn vriend ontmoet tijdens stage. Hij heeft mij mee uitgevraagd en we gingen samen naar de bioscoop. Later zei hij dat hij me al heel lang leuk vond, maar hij durfde me niet mee uit te vragen. Gelukkig heeft hij dat wel gedaan, want nu zijn we al twee maanden samen.”

L.: “Ik kwam bij hem in de klas, maar ik was niet meteen verliefd op hem. Toen hij tijdens een feestje op een bankje zat, pakte ik zijn handen en gingen we samen dansen. De volgende dag vroeg mijn vriendin of hij mij leuk vond. Hij zei dat hij het me zelf wilde vertellen. Na school liep ik naar buiten, maar hij hield me tegen en zei dat hij me leuk vond en toen vroeg hij mij. Nu zijn we al vier maanden samen.”

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!