Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.

Lees hier meer stories uit de rubriek Love Is In The Air

Fabiënne: “Ik ontmoette M. via een gemeenschappelijke vriendin. We hadden een keer afgesproken om met wat mensen te gaan chillen en ik was direct geïnteresseerd in hem. Hij blijkbaar ook in mij, want we hebben daarna echt heel veel geappt! We hebben later een paar keer afgesproken en de vonk sloeg echt over. Nu zijn we ongeveer 3 weken samen en heel gelukkig.”

Sara: “Er was een kermis bij ons in het dorp waar ik samen met vriendinnen heenging. Daar was echt een hele leuke jongen! We hebben gepraat en uiteindelijk gezoend. Een paar weken later kwam ik hem weer tegen en ik vond hem echt heel erg leuk, dus we hadden nog een keertje afgesproken. Sindsdien zijn we een stelletje!”

N.: “Ik heb een vriendin. Op onze eerste date hadden we afgesproken bij een bankje. We hadden een leuk gesprek, maar daarna moesten we allebei weer naar huis. We zouden afscheid nemen en opeens kusten we! Sindsdien zijn we samen.”